Guide til kompensation ved aflyst fly

Få kompensation ved aflysning af fly

Denne artikel er sponsoret af flyhjælp.dk

Dengang vi fik kompensation ved aflyst fly

Vi kender alle følelsen af spænding og forventning, når vi planlægger en drømmerejse. Men hvad sker der, når flykaoset pludselig rammer og sætter en kæp i hjulet for vores rejseplaner? 

Dette er min historie sidst år, der fandt sted sidste år. Min kæreste og jeg havde planlagt en treugers  rejse til Indonesion. Men da vi skulle tage flyet fra københavn mod Asien oplevede vi en 24-timers ventetid grundet en flyaflysning. 

 før vi kunne komme videre, og denne flyaflysning resulterede i at vi blev nødt til at ændre vores rejse til Indonesion. Det var en bitter oplevelse, og efter rejsen besluttede vi os for at kontakte en et selskab der kunne hjælpe ed at skaffe kompensation fra flyselskabet som var skyld i aflysningen. Vi søgte egentlig bare google og fandt det første selskab, det var ikke flypenge….. Men det kunne ligesågodt have været dem.

Fordi Flypenge.dk er nemlig en smart en virksomhed, der hjælper med at kræve kompensation for forsinkede og aflyste fly. Læs videre for at finde ud af, hvordan vi fik vores rejse på rette spor igen og endda fik penge tilbage i lommen.

En dårlig start på rejsen

Vi var ved godt mod da vi havde planlagte lige knap 3 ugers ferie i indonesion, hvor vi skulle starte med at rejse til Sumatra, hvor vi skulle have været på jungletrek og set orangotanger i den vilde natur. Vi havde glædet os i månedsvis men da vi kom til kastruplufthavn fandt vi ud af at flyet var aflyst grundet tekniske problemer. Vi var strandet i lufthavnen i 24 timer, og stod nu over for en kædereaktion af fly vi skulle ombooke grundet, da vi ikke havde valgt at vi ikke havde en købt færdig flypakke rejse.

Dagen efter tog vi vores fly videre til købehavn til malaysia lufthavnen (kuala lumpur) efter at have landet i denne lufthavn kun vi godt se vi at vi var forsinkede til næste fly… vi løb gennem lufthavn men kunne ikke nå at tjekke ind til næste fly Gaten var lukket. Nu var vi strandet i malaysia, og vores flyet til sumatra var afslyst.

Vi endte med at aflyse vores jungletrekket i Sumatra grundet alle aflysningerne og en forkortet tur. Vi endte med at direkte til bali istedet

Aflyst fly - kompensatio

Strandet i malaysia grundet en kædereaktion af aflysninger samt forsinkede fly

Få penge tilbage fra flyselskaberne

Sådan blev jeg opmærksom på servicen

Før vores rejse havde jeg hørt en del podcast omkring digitale nomader, hvor mange de anbefalede virksomheder ligesom flypenge.dk der hjælper privatpersoner med at få penge tilbage fra aflyste fly. Så efter endt rejse lavede jeg en hurtigt søgning på ”kompention af aflyst fly

Det bedste ved denne service er, at det er en gratis service at oprette en sag, og de arbejder efter princippet “No cure, no pay”. Det betyder, at man kun betaler for deres service, hvis det lykkedes dem at få kompensation fra flyselskabet. Hvis de gør dette, tager de en andel af dette. Får du ikke noget tilbage i kompensation, så er der ingen omkostninger for dig. 

Det er en smart og risikofri måde at få penge tilbage på For et aflyst fly. Og tænk på at det vil kræve rigtig meget af en selv og føre Sådan en sag, Normalt ville jeg nok opgive at fører Sådan en sag grundlaget en eventuel lang proces med at føre Sådan en sag. Så vide at overlade denne sag til flypenge.dk, overlade jeg min sag til en virksomhed der ikke laver andet. Og skal jeg være ærlig så Jeg er glad hvis jeg bare får noget tilbage.

Hvilke step skal man igennem?

Er det svært at oprette en sag?

Nej det er relativt nemt at oprette en sag omkring kompensation ved aflyst fly på flyhjælp.dk. Man skal blot give informationer om selve flyrejsen og og andre detaljer, derefter overtager flyhjælp.dk din sag.

I vores tilfælde blev vi  løbende undervejs  opdateret når det skete noget nyt i sagen, og skal jeg være ærlig var det lidt en lang proces. 

så på den anden side, så skulle vi ikke gøre mere. Ligegyldigt hvad, så betaler vi ikke noget hvis sagen bliver tabt, Det er penge vi aldrig ville have haft hvis det ikke jeg havde været der for et selskab ligesom flypenge.dk

Bliv klogere på din ret til erstatning

Se video med Alex fra flyhjælp, der forklarer hvilke rettigheder man har ved et aflyst fly.

Vores resultatet

Hvad fik vi tilbage?

Processen tog længere tid end forventet, men vi var dog også blevet informeret om dette. efter 5 måneder var selve sagen og Vores krav blevet godkendt, og vi fik besked om at vi ville modtage en kompensation på ca. 4900 kroner, og Det var en dejligt afslutning en sag med et stort flyselskab havde vi gjort det på egen hånd så ville vi aldrig have fået en kompensation tilbage. Derfor kan jeg kraftigt anbefale et selskab som flypengesom.dk til at hjælpe dig hvis du skulle opleve at få afløst et fly.

Konklusion og anbefaling

Vores oplevelse med kompensations selskaber har været ekstremt positiv. Selvom vi ikke kunne ændre de uheldige omstændigheder, der førte til vores forsinkede og aflyste fly, gjorde selskaber  som Flypenge.dk det muligt for os at få en form for kompensation og dække de ekstra omkostninger. Deres enkle og effektive service gjorde det nemt for os at håndtere situationen og komme videre med vores rejse.

Fordele

  • – Du overlader alt arbejdet til flyhjælp

  • – Det er gratis at oprette en sag

  • – Du kan få penge tilbage

Ulemper

  • – Flyhjælp.dk tager et salær af kompensationen hvis de vinder sagen

  •  – Processen kan tage lang tid

Hvis du nogensinde står over for flykaos, vil jeg varmt anbefale at bruge en tjeneste som Flypenge.dk. Deres ekspertise og dedikation til at hjælpe flypassagerer kan gøre en stor forskel og give dig økonomisk kompensation, som du har ret til. Så sørg for at kende dine rettigheder og få det bedste ud af enhver uheldig situation, der måtte opstå under dine rejseeventyr.

Husk, at oplevelser som vores viser, at selv når flykaoset raser, er der stadig muligheder for at komme på rette spor og få noget positivt ud af situationen.

Held og lykke fra Jesper.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top