Min vandretur på Fanø

Vandretur på Fanø

Gæstfrie øboere, smuk natur, hedebølge & overnatning på primitive overnatningspladser.

I august valgte jeg at tage en på kort weeekend vandretur på fanø med mine nogle gamle venner fra sønderjylland. Vi medbragte selv telt og mad og undervejs,  undervejs ville vi så overnatte på primitive overnatningspladser eller baghaver. 

Vi havde planlagt en tur der skulle have ført os ud på ca. 35 km i alt, men vi oplevede desværre en skade undervejs der gjorde at vi ikke nåede så langt.

På trods af skaden havde vi alligevel en fed tur, hvor vi mødte de gæstfrie øbeoer, sov i telt, og nød den flotte natur. Nedenfor kan du se en række billeder og vidoe fra turen.

Den planlagte rute

Vandretur på fanø kort

Lejr 1: Fredag skulle vi have overnattet i kikkebjerg plantage. Og mødes med den sidste mand der kom lidt senere over på Fanø. 

Lejr 2: Lørdag skulle vi have vandret ned til stranden via Fanø bad, og følge kysten ned mod Sønderho.  I sønderho skulle vi så enten have fundet en baghave eller brugt campingpladsen.
(Men du kan også overnatte inde i Fanø Klitplantage, her er der shelters eller plader du kan slå dit telt op)  Læs mere om pladsen her

Hjem igen: Søndag skulle vi have gået delvist på hovedvejen og delvist stier gennem klitplantagen, for at komme tilbage til Nordby og nå færgen tilbage til Esbjerg. 

Kaffepause fanø
Bål ved færgen
Snobrød på stranden
Camping
Den lokale øboer
Fodboldt golf
Vandring i klitter
Hjørnekroen 2
lejr 2

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top